Reto Analytics Tag

Skip navigation
New
Enjoy luxury in every detail
0
Basket
No results found
Basket
No results found
Pre-order
Fonszari - Laurel1785 Saucer 70x250Fonszari - Laurel1785 Saucer 70x250

Pre-order

Fonszari zeepschaal

Laurel1785 Saucer 70x250

429,00
In stockDelivery time: 10 work days
1.15 Kilo
Bronze
SKUFA200430
EAN6097311015056

Verfraai je badkamer of keuken met de handgesmede bronzen zeepschaal van Fonszari, waar traditionele ambacht en moderne stijl samenkomen.

Deze elegante zeepschaal is niet alleen praktisch, maar dient ook als een kunstwerk, perfect voor het toevoegen van een vleugje luxe aan je ruimte. Elke schaal is uniek gesmeed uit brons en voorzien van een rijke, gepatineerde afwerking die de natuurlijke schoonheid van het metaal benadrukt. De gestuikte randen en de met een smeedhamer bewerkte structuur geven het een robuust en toch verfijnd karakter.

De duurzame glascoating beschermt de schaal tegen water en zeepresten, waardoor het een ideale keuze is voor zowel persoonlijk gebruik als voor een gastenbadkamer. De toevoeging van vilt onderaan helpt oppervlakken te beschermen tegen krassen, wat bijdraagt aan de functionaliteit en levensduur van dit prachtige product.

Gebruik en onderhoud: De zeepschaal is eenvoudig te onderhouden; veeg het oppervlak schoon met een zachte, droge doek om het brons glanzend en mooi te houden. Vermijd het gebruik van schurende schoonmaakmiddelen die de glascoating kunnen aantasten.

Ideaal voor: Deze zeepschaal is een perfecte aanvulling op elke badkamer of keuken, ideaal voor diegenen die waarde hechten aan esthetiek en functionaliteit. Het is ook een uitstekend geschenk voor nieuwe huiseigenaren, bruiloften of als een speciale traktatie voor jezelf.

Breng een stukje duurzame kunst in huis met onze bronzen zeepschaal van Fonszari, en geniet van de perfecte combinatie van praktisch nut en esthetische aantrekkingskracht.

TechniekGesmeed
Te bestellen vanaf1 stuks
Afmetingen105 x 3 mm (Diameter x Diepte) - Houd er rekening mee dat onze handgemaakte producten licht kunnen afwijken van de foto's en/of maatvoeringen.
AfwerkingVerouderd gepatineerd
Oppervlakte behandelingGlascoating ter voorkoming van beschadigingen
StructuurSmeedhamer en gestuikte randen


Newsletter

Sign up for the latest Fonszari news and receive exclusive offers. Fonszari uses your personal data as described in our privacy policy.
