Reto Analytics Tag

Skip navigation
New
Enjoy luxury in every detail
0
Basket
No results found
Basket
No results found
Pre-order
Fonszari - Lily1764 Candle Holder 350x140Fonszari - Lily1764 Candle Holder 350x140

Pre-order

Fonszari kandelaar

Lily1764 Candle Holder 350x140

1149,00
In stockDelivery time: 10 work days
4 Kilo
Bronze
SKUFA200424
EAN6097315379383
View collection   (1)

Ervaar de majestueuze schoonheid van onze organische grote kandelaar, een stuk dat natuurlijke esthetiek combineert met functionele grandeur, vervaardigd door Fonszari.

Onze organische grote kandelaar is een echt kunstwerk, perfect voor wie op zoek is naar een opvallend decorstuk dat zowel stijl als geschiedenis ademt. Deze kandelaar is zorgvuldig gesmeed uit hoogwaardig brons en afgewerkt met een speciale patina die de textuur en warmte van het materiaal benadrukt. De robuuste structuur, gevormd met hamerslagen, geeft elke kandelaar een uniek patroon en een krachtige uitstraling.

Deze kandelaar is niet alleen mooi maar ook praktisch, dankzij de duurzame glascoating die beschermt tegen krassen en andere dagelijkse beschadigingen. Met een gewicht van 4 kg en een substantiële grootte is het een stabiele en veilige keuze voor het branden van kaarsen, ideaal voor zowel binnen als buiten gebruik.

Gebruik en onderhoud: Voor optimale verzorging van je organische grote kandelaar adviseren wij het stuk regelmatig af te stoffen met een zachte, droge doek. Vermijd het gebruik van water of chemische reinigingsmiddelen, omdat deze de gepatineerde afwerking kunnen aantasten.

Stylingtips: Deze grote kandelaar werkt prachtig als middelpunt op een grote eettafel, in een open haard, of zelfs als een stand-alone kunstwerk op een console of in een entreehal. Het is ook een perfect geschenk voor speciale gelegenheden zoals huwelijken, jubilea, of als een opvallend nieuw element in je eigen huis.

Bestellen: Voeg een stuk tijdloze schoonheid toe aan je leefruimte met onze organische grote kandelaar. Bestel vandaag nog en laat je inspireren door de perfecte combinatie van natuurlijke esthetiek en functionele grandeur. Elk stuk is gemaakt met zorg en precisie, waardoor het niet alleen een kandelaar is, maar ook een kunstwerk dat je interieur verrijkt.

Ontdek hoe de organische grote kandelaar je leefruimte kan transformeren door een stuk tijdloze schoonheid en elegantie toe te voegen, gemaakt met passie en precisie door de ambachtslieden van Fonszari.

TechniekGesmeed
Te bestellen vanaf1 stuks
Afmetingen350 x 140 mm (Hoogte x Diameter) – Omdat al onze producten handgemaakt zijn, kunnen ze licht af-wijken van de foto en/of van de maatvoeringen.
AfwerkingVerouderd gepatineerd
Oppervlakte behandelingGlascoating ter voorkoming van beschadigingen
Kernmaat21mm
StructuurSmeedhamer

Shop the collectionNewsletter

Sign up for the latest Fonszari news and receive exclusive offers. Fonszari uses your personal data as described in our privacy policy.
