Reto Analytics Tag

Skip navigation
New
Enjoy luxury in every detail
0
Basket
No results found
Basket
No results found
Pre-order
Fonszari - Emperor1670 Candle Holder 100x100Fonszari - Emperor1670 Candle Holder 100x100

Pre-order

Fonszari blokkandelaar

Emperor1670 Candle Holder 100x100

224,00
In stockDelivery time: 10 work days
2.8 Kilo
Bronze
SKUFA200426
EAN6097307097035
View collection   (1)

Ervaar de robuuste elegantie van onze grote blokkandelaar van Fonszari. Dit stuk combineert een indrukwekkend gewicht met een ambachtelijke bronzen afwerking voor een opvallende aanwezigheid in elk interieur.

Unieke eigenschappen: De grote blokkandelaar is een uitblinker in ons assortiment van uniek vervaardigde accessoires. Deze kandelaar is vervaardigd uit het fijnste brons, met de hand gesmeed volgens eeuwenoude technieken. De robuuste structuur is speciaal ontworpen voor grotere kaarsen, perfect voor het creëren van een stijlvolle en verlichte ambiance.

De antieke uitstraling wordt versterkt door een verouderde gepatineerde afwerking, terwijl de moderne glascoating beschermt tegen krassen en andere beschadigingen, waardoor het een ideaal stuk is voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden.

Gebruik en onderhoud: Om de schoonheid van je grote blokkandelaar te behouden, raden we aan om deze schoon te maken met een zachte doek. Vermijd het gebruik van schurende schoonmaakmiddelen die de speciale glascoating kunnen beschadigen. Deze coating helpt om het prachtige oppervlak te behouden zonder veel onderhoud.

Bestellen: Voeg een statement stuk toe aan je decor met onze grote blok kandelaar, een perfecte mix van traditionele technieken en hedendaagse stijl. Dit stuk belooft niet alleen functionaliteit maar ook een levenslange aantrekkingskracht in elke setting.

TechniekGesmeed
Te bestellen vanaf1 stuks
Afmetingen100 x 100 x 48 mm (BxDxH) Let op: omdat onze producten handgemaakt zijn, kunnen ze licht afwijken van de getoonde foto's en/of maatvoering.
AfwerkingVerouderd gepatineerd
Oppervlakte behandelingGlascoating ter voorkoming van beschadigingen
StructuurHandgesmeed met persing

Shop the collectionNewsletter

Sign up for the latest Fonszari news and receive exclusive offers. Fonszari uses your personal data as described in our privacy policy.
