Reto Analytics Tag

Skip navigation
New
Enjoy luxury in every detail
0
Basket
No results found
Basket
No results found
Pre-order
Fonszari - Prins1670 Candle Holder 45x45Fonszari - Prins1670 Candle Holder 45x45

Pre-order

Fonszari blokkandelaar

Prins1670 Candle Holder 45x45

169,00
Packaging contains 3 pieces (
56,33
  apiece)
In stockDelivery time: 10 work days
1 Kilo
Bronze
SKUFA200425
EAN6097337986996
View collection   (1)

Verrijk je interieur met een vleugje warmte en verfijning met de exclusieve kleine blokkandelaar van Fonszari. Elk stuk is handgesmeed uit het fijnste brons en voorzien van een unieke gepatineerde afwerking die sfeer en karakter toevoegt aan elke ruimte.

Unieke eigenschappen: De kleine blokkandelaar is het perfecte voorbeeld van de combinatie van traditioneel vakmanschap met een modern design. De speciale glascoating beschermt tegen krassen en slijtage, en verlengt de levensduur van het product. Elke kandelaar is uniek, met een robuuste, industriële uitstraling die prachtig past in zowel klassieke als moderne inrichtingen.

Gebruik en onderhoud: Voor langdurig behoud van je kleine blokkandelaar, raden wij aan om deze regelmatig af te stoffen met een zachte, droge doek. Vermijd het gebruik van schurende schoonmaakmiddelen om de glascoating intact te houden.

Bestellen: Voeg een ambachtelijk vervaardigd stuk toe aan je interieurcollectie. Bestel vandaag nog de Fonszari Lily1613 Candle Holder en geniet van een tijdloze toevoeging aan je thuisdecoratie.

TechniekGesmeed
Te bestellen vanaf3 stuks
Afmetingen45 x 45 x 48 mm (BxDxH) Let op: aangezien elk product handgemaakt is, kunnen de afmetingen en het uiterlijk enigszins verschillen.
AfwerkingVerouderd gepatineerd
Oppervlakte behandelingGlascoating ter voorkoming van beschadigingen
StructuurHandgesmeed met persing


Newsletter

Sign up for the latest Fonszari news and receive exclusive offers. Fonszari uses your personal data as described in our privacy policy.
