Reto Analytics Tag

Skip navigation
New
Enjoy luxury in every detail
0
Basket
No results found
Basket
No results found
Pre-order
Fonszari - Frame1880 Handle 200mmFonszari - Frame1880 Handle 200mm

Pre-order

Fonszari handgreep

Frame1880 Handle 200mm

589,00
In stockDelivery time: 10 work days
760 Gram
Bronze
SKUFA200474
EAN6097325891899
View collection   (4)

Ontdek de stijlvolle functionaliteit en het strakke ontwerp van onze Frame1880 handgreep, zorgvuldig ontworpen door Fonszari. Deze 200mm handgreep combineert robuuste gesmede technieken met een moderne uitstraling, ideaal voor het verfijnen van elk hedendaags interieur.

De Frame1880 Handle 200mm is perfect voor hen die zowel duurzaamheid als minimalistische esthetiek waarderen. Deze handgreep, met een lengte van 200mm en gemaakt van hoogwaardig gesmeed messing, biedt niet alleen een solide functionaliteit maar voegt ook een element van gestroomlijnde schoonheid toe aan kasten, deuren en andere meubelstukken. 

De geavanceerde smeedtechnieken en de antieke gepatineerde afwerking benadrukken de natuurlijke textuur van het messing, terwijl de glascoating superieure bescherming biedt tegen dagelijkse beschadigingen en slijtage. Het resultaat is een handgreep die zowel visueel aantrekkelijk als uitzonderlijk duurzaam is. 

Installatie & onderhoud:
De installatie van de Frame1880 Handle 200mm is eenvoudig en veilig, dankzij de meegeleverde robuuste M4-schroeven die een duurzame en stevige bevestiging waarborgen. Voor het onderhoud volstaat regelmatig afnemen met een zachte doek om de unieke afwerking en de beschermende laag te behouden. 

Ideaal voor: 
Deze handgreep is uitstekend geschikt voor zowel residentiële als commerciële ruimten die een moderne uitstraling met een vleugje traditionele ambachtelijkheid zoeken. Het is de perfecte keuze voor interieurontwerpers en huiseigenaren die streven naar een balans tussen stijl en functionaliteit. 

Verfraai jouw ruimte met de Frame1880 Handle 200mm van Fonszari, waar innovatief design en ambachtelijke kwaliteit naadloos samenkomen. 

Productspecificaties: 

TechniekGesmeed
Te bestellen vanaf1 stuks
Lengte200mm
Montagepunten1
Montagemateriaal inbegrepenJa (2x M4 x 20, 2x M4 x 25, 2x M4 x 30 schroeven)
MontageM4
AfwerkingVerouderd gepatineerd
Oppervlakte behandelingSpeciale glascoating voor optimale bescherming tegen slijtage
StructuurVerschillende smeedtechnieken


Newsletter

Sign up for the latest Fonszari news and receive exclusive offers. Fonszari uses your personal data as described in our privacy policy.
