Reto Analytics Tag

Skip navigation
New
Enjoy luxury in every detail
0
Basket
No results found
Basket
No results found
Pre-order
Fonszari - Frame1880 Handle KnobFonszari - Frame1880 Handle Knob

Pre-order

Fonszari handgreep

Frame1880 Handle Knob

279,00
In stockDelivery time: 10 work days
110 Gram
Bronze
SKUFA200473
EAN6097332213226

Ervaar de strakke lijnen en verfijnde functionaliteit van onze Frame1880 handgreepknop, zorgvuldig vormgegeven door Fonszari voor een minimalistisch en modern interieur. Deze handgreepknop, gekenmerkt door haar vierkante vorm en strakke gesmede vlakken, is het toonbeeld van elegant design en vakmanschap, perfect voor het toevoegen van een eigentijds element aan elk interieur. 

De Frame1880 Handle Knob is ontworpen voor liefhebbers van strak design en optimale functionaliteit. Met zijn kenmerkende vierkante vorm en gladde gesmede vlakken biedt deze handgreepknop niet alleen een tactiele ervaring maar ook een visueel aantrekkelijke aanvulling op moderne meubelstukken zoals lades, kastdeuren en kleine opbergoplossingen. 

Vervaardigd uit hoogwaardig messing met diverse smeedtechnieken, garandeert deze handgreepknop duurzaamheid en weerstand tegen dagelijkse slijtage. De antiek gepatineerde afwerking en de gespecialiseerde glascoating benadrukken de natuurlijke textuur van het materiaal en bieden superieure bescherming tegen krassen en andere beschadigingen. 

Installatie & onderhoud:
De installatie van de Frame1880 Handle Knob is eenvoudig en veilig met de bijgeleverde robuuste M4-schroeven, die een duurzame bevestiging garanderen. Regelmatig afnemen met een zachte doek is aanbevolen om de beschermende afwerking en de natuurlijke glans van de handgreep te behouden. 

Ideaal voor: 
Deze handgreepknop is bij uitstek geschikt voor zowel residentiële als commerciële omgevingen die een strakke en moderne uitstraling vereisen. Het is de ideale keuze voor interieurs die streven naar minimalisme zonder in te boeten aan functionaliteit. 

Integreer de Frame1880 Handle Knob van Fonszari in jouw moderne interieur voor een harmonie van design en functionaliteit in een elegant, minimalistisch ontwerp. 

Productspecificaties: 

TechniekGesmeed
Te bestellen vanaf1 stuks
Afmetingen45mm vierkant
Montagepunten1
Montagemateriaal inbegrepenJa (1x M4 x 20, 1x M4 x 25, 1x M4 x 30 schroeven)
MontageM4
AfwerkingVerouderd gepatineerd
Oppervlakte behandelingSpeciale glascoating voor optimale bescherming tegen slijtage
StructuurVerschillende smeedtechnieken


Newsletter

Sign up for the latest Fonszari news and receive exclusive offers. Fonszari uses your personal data as described in our privacy policy.
