Reto Analytics Tag

Skip navigation
New
Enjoy luxury in every detail
0
Basket
No results found
Basket
No results found
Pre-order
Fonszari - MaryGold1799 Coaster 100Fonszari - MaryGold1799 Coaster 100

Pre-order

Fonszari onderzetter

MaryGold1799 Coaster 100

155,00
Packaging contains 6 pieces (
25,83
  apiece)
In stockDelivery time: 10 work days
285 Gram
Bronze
SKUFA200431
EAN6097307366339
View collection   (3)

Voeg een vleugje klasse en praktische elegantie toe aan je eettafel of bureau met onze handgesmede bronzen onderzetter van Fonszari.

Deze stijlvolle onderzetter is niet alleen een functioneel tafelaccessoire maar ook een echt kunstwerk. Vervaardigd uit hoogwaardig brons en met de hand gesmeed, biedt elke onderzetter een duurzame en decoratieve oplossing om je oppervlakken te beschermen tegen hete dranken en krassen. De robuuste structuur, verfraaid met een uniek patroon door smeedhamertechnieken, maakt elk stuk uniek.

De afwerking van verouderd gepatineerd brons geeft de onderzetter een diepe, rijke uitstraling die met de tijd alleen maar mooier wordt. De toegepaste glascoating verhoogt de duurzaamheid en zorgt ervoor dat de onderzetter gemakkelijk schoon te maken is, ideaal voor dagelijks gebruik.

Gebruik en Onderhoud: Onze bronzen onderzetter is eenvoudig te onderhouden; veeg het oppervlak af met een zachte doek om stof of morsen te verwijderen. Vermijd het gebruik van schurende schoonmaakmiddelen die de gepatineerde afwerking kunnen beschadigen.

Ideaal voor: Deze onderzetters zijn perfect voor het serveren van hete dranken aan gasten, als stijlvolle toevoeging aan je bar of keuken, of als een attent geschenk voor huisinrichting. Geschikt voor zowel thuis als in een formele setting, ze dragen bij aan de esthetiek van elke gelegenheid.

Breid je collectie uit met onze bronzen onderzetters van Fonszari, en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en artisanale schoonheid elke dag weer.

TechniekGesmeed
Te bestellen vanaf6 stuks
Afmetingen105 x 3 mm (Diameter x Dikte) – Let op: aangezien al onze producten handgemaakt zijn, kunnen ze licht afwijken van de foto's en/of maatvoeringen.
AfwerkingVerouderd gepatineerd
Oppervlakte behandelingGlascoating ter voorkoming van beschadigingen
StructuurMet de smeedhamer bewerkt


Newsletter

Sign up for the latest Fonszari news and receive exclusive offers. Fonszari uses your personal data as described in our privacy policy.
