Reto Analytics Tag

Skip navigation
New
Enjoy luxury in every detail
0
Basket
No results found
Basket
No results found
Pre-order
Fonszari - MaryGold1799 Platter 250Fonszari - MaryGold1799 Platter 250

Pre-order

Fonszari schaal

MaryGold1799 Platter 250

700,00
In stockDelivery time: 10 work days
0 Gram
Bronze
SKUFA200428
EAN6097320395361
View collection   (3)

Een exclusieve toevoeging aan onze schalenserie van Fonszari, die elegantie en functionaliteit naadloos combineert.

Ontdek binnenkort onze nieuwste schalencollectie, speciaal ontworpen om zowel dagelijkse behoeften als bijzondere momenten te verrijken. Elke schaal belichaamt de Fonszari traditie van excellente vormgeving en functionaliteit, en wordt met grote precisie en aandacht voor detail vervaardigd.

Deze collectie, die in drie maten zal verschijnen, is perfect voor diverse gelegenheden: van het serveren van voorgerechten tot het stijlvol opdienen van grotere maaltijden. We zijn nog bezig met het finaliseren van de materialen en productietechnieken, waarbij we elk detail zorgvuldig afstemmen om zowel esthetische als functionele duurzaamheid te garanderen.

Veelzijdigheid: Ideaal voor zowel formeel als informeel gebruik.

Design: Modern en elegant, ontworpen om elke eetgelegenheid te verrijken.

Duurzaamheid: Vervaardigd met het oog op langdurige schoonheid en gebruik.

Blijf op de hoogte: Deze nieuwe schalen vormen een prachtige uitbreiding van onze productlijn en zullen spoedig beschikbaar zijn voor aankoop. Blijf onze updates volgen via de website en nieuwsbrieven voor de laatste informatie over beschikbaarheid en de definitieve specificaties.

Bereid je voor om je keuken- en eetervaring te transformeren met de introductie van de MaryGold1799 Platter 250 van Fonszari, die een nieuwe standaard zet voor zowel schoonheid als kwaliteit.Newsletter

Sign up for the latest Fonszari news and receive exclusive offers. Fonszari uses your personal data as described in our privacy policy.
