Reto Analytics Tag

Skip navigation
New
Enjoy luxury in every detail
0
Basket
No results found
Basket
No results found
Pre-order
Fonszari - Amstel1625 Handle 275mmFonszari - Amstel1625 Handle 275mm

Pre-order

Fonszari handgreep

Amstel1625 Handle 275mm

569,00
In stockDelivery time: 10 work days
1.045 Kilo
Bronze
SKUFA200590
EAN6097309811813

Omarm de kunstzinnigheid en robuuste elegantie van het Amstel1625 handvat, zorgvuldig ontworpen om verfijnde ruimtes te verfraaien. Dit handvat van 275mm combineert rijke textuur met klassieke smeedtechnieken, waardoor het een opvallende toevoeging is aan elk interieur. 

Het Amstel1625 Handvat 275mm is gemaakt voor diegenen die de harmonie tussen duurzaamheid en decoratieve kunstzinnigheid waarderen. Met een gewicht van 1045 gram biedt dit handvat een solide gevoel en een esthetische aantrekkingskracht, perfect voor het verfraaien van grotere meubelstukken of deuren in zowel traditionele als hedendaagse settings. 

Dit handvat is gesmeed uit premium messing, wat zorgt voor een lange levensduur en visuele rijkdom. De verouderde patina afwerking voegt een laag historische diepte toe, terwijl de gedetailleerde textuur uitnodigt tot aanraken en een onderscheidende visuele impact biedt. De glazen coating beschermt het handvat tegen dagelijks gebruik, waarbij het zijn ingewikkelde ontwerp en glans behoudt. 

Installatie & onderhoud: Het installeren van het Amstel1625 Handvat 275mm is eenvoudig, met robuuste M4-schroeven die een veilige en langdurige pasvorm garanderen. Regelmatige verzorging met een zachte doek zal de esthetische aantrekkingskracht van het handvat behouden, en beschermt zijn afwerking en functionele kwaliteiten over tijd. 

Ideaal voor: Dit handvat is uitstekend geschikt voor diegenen die ruimtes ontwerpen of renoveren met de focus op impactvolle, duurzame fittingen. Het is bijzonder geschikt voor luxe woningen, boetiekhotels en high-end kantoorruimtes die een vleugje ambachtelijk vakmanschap willen toevoegen. 

Integreer het Amstel1625 Handvat 275mm in jouw ontwerpproject voor een directe verhoging van stijl en kwaliteit, waarbij zowel praktisch nut als een knipoog naar fijne kunstzinnigheid wordt geboden. 

Productspecificaties: 

TechniekGesmeed
Te bestellen vanaf1 stuks
Lengte275mm
Montagepunten2
Montagemateriaal inbegrepenJa (2x M4 x 20, 2x M4 x 25, 2x M4 x 30 schroeven)
MontageM4
AfwerkingVerouderd patina
Oppervlakte behandelingGlazen coating voor superieure bescherming tegen beschadigingen
StructuurDiverse smeedtechnieken


Newsletter

Sign up for the latest Fonszari news and receive exclusive offers. Fonszari uses your personal data as described in our privacy policy.
