Reto Analytics Tag

Skip navigation
New
Enjoy luxury in every detail
0
Basket
No results found
Basket
No results found
Pre-order
Fonszari - Amstel1625 Handle 335mmFonszari - Amstel1625 Handle 335mm

Pre-order

Fonszari handgreep

Amstel1625 Handle 335mm

709,00
In stockDelivery time: 10 work days
1.273 Kilo
Bronze
SKUFA200591
EAN6097323133199

Ervaar de combinatie van tijdloos vakmanschap en verfijnd ontwerp met ons Amstel1625 handvat. Met een lengte van 335mm is dit aanzienlijke stuk een ideale keuze voor diegenen die hun ruimte willen verrijken met een gevoel van statige elegantie en functionele artistiekheid.

Het Amstel1625 Handvat 335mm biedt een robuuste en tastbare ervaring, ideaal voor grotere deuren en kasten waar een sterke, veilige grip essentieel is. Met een gewicht van 1273 gram biedt dit handvat niet alleen duurzaamheid maar fungeert het ook als een significant designelement binnen een interieurruimte. 

Vervaardigd uit hoogwaardig gesmeed messing, toont het handvat een diepe, verouderde patina afwerking die de textuur en complexiteit van het oppervlak verhoogt. Deze artistieke benadering van metaalbewerking, gecombineerd met geavanceerde smeedtechnieken, resulteert in een product dat zowel visueel aantrekkelijk als duurzaam is. 

De speciale glazen coating die op het handvat is aangebracht zorgt voor langdurige bescherming tegen slijtage, waardoor het geschikt is voor gebieden met veel verkeer terwijl het zijn decoratieve aantrekkingskracht behoudt. 

Installatie & onderhoud: Het installeren van het Amstel1625 Handvat 335mm is eenvoudig, dankzij de stevige M4-schroeven die worden meegeleverd, wat zorgt voor een veilige en blijvende pasvorm. Regelmatig onderhoud is simpel; afvegen met een zachte doek zal de integriteit en het uiterlijk van de patina afwerking behouden. 

Ideaal voor: Dit handvat is perfect voor hoogwaardige residentiële projecten, luxe hotels en zakelijke omgevingen waar design en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De substantiële grootte en verfijnde afwerking maken het bijzonder geschikt voor prominente plaatsingen, en dragen aanzienlijk bij aan de esthetiek van het interieur. 

Integreer het Amstel1625 Handvat 335mm in jouw ontwerp voor een injectie van ambachtelijke kwaliteit en verfijning, die een perfecte balans biedt tussen vorm en functie. 

Productspecificaties: 

TechniekGesmeed
Te bestellen vanaf1 stuks
Lengte335mm
Montagepunten2
Montagemateriaal inbegrepenJa (2x M4 x 20, 2x M4 x 25, 2x M4 x 30 schroeven)
MontageM4
AfwerkingVerouderd patina
Oppervlakte behandelingGlazen coating voor verbeterde bescherming tegen schade
StructuurDiverse smeedtechnieken


Newsletter

Sign up for the latest Fonszari news and receive exclusive offers. Fonszari uses your personal data as described in our privacy policy.
