Reto Analytics Tag

Skip navigation
New
Enjoy luxury in every detail
0
Basket
No results found
Basket
No results found
Pre-order
Fonszari - Amstel1625 Handle KnobFonszari - Amstel1625 Handle Knob

Pre-order

Fonszari handgreep

Amstel1625 Handle Knob

290,00
In stockDelivery time: 10 work days
110 Gram
Bronze
SKUFA200488
EAN6097309134189

Ontdek de rijke textuur en klassieke schoonheid van onze Amstel1625 handgreepknop. Met een karakteristieke afwerking die zowel gestuikt als geëtst is, biedt deze 45mm vierkante knop een unieke esthetische ervaring, perfect voor het toevoegen van een diepere artistieke laag aan elk interieurontwerp.

De Amstel1625 Handle Knob is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een subtiele, doch rijk gedetailleerde aanvulling op hun interieur. De combinatie van gestuikte en geëtste technieken resulteert in een minder strakke, maar visueel intrigerende textuur die de aandacht trekt en de zintuigen prikkelt. Met een gewicht van 110 gram biedt deze knop een solide gevoel en een comfortabele grip, ideaal voor kleine lades, kastdeuren, of als decoratief accent op meubelstukken. 

De handgreep is gemaakt van hoogwaardig gesmeed messing, wat een langdurige duurzaamheid en een rijke uitstraling garandeert. De antiek gepatineerde afwerking en de speciale glascoating beschermen de knop tegen dagelijks gebruik en slijtage, terwijl ze de unieke artistieke details accentueren. 

Installatie & onderhoud:
De installatie van de Amstel1625 Handle Knob is eenvoudig en intuïtief, met de meegeleverde robuuste M4-schroeven die zorgen voor een veilige bevestiging. Regelmatig onderhoud met een zachte doek helpt de esthetische kwaliteiten van de handgreep te behouden. 

Ideaal voor: 
Deze handgreepknop is ideaal voor interieurs die verlangen naar een tastbaar gevoel van ambacht en historie, gecombineerd met moderne functionaliteit. Het is een uitstekende keuze voor interieurontwerpers en huiseigenaren die een subtiele artistieke flair willen toevoegen aan hun ruimte. 

Voeg een element van tijdloze schoonheid en tactiele interesse toe aan jouw interieur met de Amstel1625 Handle Knob van Fonszari, een waar kunstwerk dat stijl en functionaliteit elegant combineert. 

Productspecificaties: 

TechniekGesmeed
Te bestellen vanaf1 stuks
Afmetingen45mm vierkant
Montagepunten1
Montagemateriaal inbegrepenJa (1x M4 x 20, 1x M4 x 25, 1x M4 x 30 schroeven)
MontageM4
AfwerkingVerouderd gepatineerd
Oppervlakte behandelingSpeciale glascoating voor optimale bescherming tegen slijtage
StructuurGestuikte en geëtste smeedtechnieken


Newsletter

Sign up for the latest Fonszari news and receive exclusive offers. Fonszari uses your personal data as described in our privacy policy.
