Reto Analytics Tag

Skip navigation
New
Enjoy luxury in every detail
0
Basket
No results found
Basket
No results found
Pre-order
Fonszari - Costa1775 Handle 625mmFonszari - Costa1775 Handle 625mm

Pre-order

Fonszari handgreep

Costa1775 Handle 625mm

769,00
In stockDelivery time: 10 work days
1.15 Kilo
Bronze
SKUFA200438
EAN6097307736767

Ontdek de ultieme combinatie van functionaliteit en verfijning met onze Costa1775 handgreep, perfect voor verfijnde interieurprojecten.

De Costa1775 handgreep is een meesterwerk in zowel design als functionaliteit, ideaal voor degenen die hun meubels een duurzame en stijlvolle upgrade willen geven. Met een gewicht van 1.15 kilogram en een lengte van 625mm biedt deze handgreep een solide en betrouwbare grip, perfect voor grote deuren of brede laden.

Vervaardigd uit premium messing met gesmeed en gedraaid vakmanschap, heeft deze handgreep een luxueuze uitstraling dankzij de verouderd gepatineerde afwerking. De structuur combineert robuuste smeedhamer-details met strakke lijnen, waardoor deze zowel in klassieke als moderne interieurs past. De beschermende glascoating verzekert een langdurige weerstand tegen dagelijkse slijtage en behoudt de esthetische kwaliteit.

Installatie & onderhoud:
Dankzij het meegeleverde M4-montagemateriaal is de installatie van de Costa1775 handgreep snel en eenvoudig, waarbij stabiliteit en veiligheid worden gegarandeerd. Eenvoudig onderhoud met een zachte doek helpt om de natuurlijke glans te behouden.

Ideaal voor:
Deze handgreep is perfect voor gebruik in zowel residentiële als commerciële projecten, zoals in luxe appartementen, high-end kantoren, of exclusieve retailomgevingen. Het is een ideale keuze voor diegenen die functionaliteit willen combineren met een onmiskenbare stijl.

Voeg een element van ambachtelijke kwaliteit toe aan je interieur met de Costa1775 handgreep van Fonszari voor een ongeëvenaarde combinatie van sterkte en stijl.

Diameter20mm / 14mm
TechniekGesmeed & draaiwerk
Te bestellen vanaf1 stuks
AfmetingenHart-op-hart (h.o.h.) 625mm
Montagepunt4
Montagemateriaal inbegrepen:Ja (4x M4 x 20, 4x M4 x 25, 4x M4 x 30 schroeven)
MontageM4
AfwerkingVerouderd gepatineerd
Oppervlakte behandelingGlascoating voor bescherming tegen beschadigingen
StructuurSmeedhamer & strak


Newsletter

Sign up for the latest Fonszari news and receive exclusive offers. Fonszari uses your personal data as described in our privacy policy.
