Reto Analytics Tag

Skip navigation
New
Enjoy luxury in every detail
0
Basket
No results found
Basket
No results found
Pre-order
Fonszari - Costa1775 Handle 725mmFonszari - Costa1775 Handle 725mm

Pre-order

Fonszari handgreep

Costa1775 Handle 725mm

775,00
In stockDelivery time: 10 work days
1.3 Kilo
Bronze
SKUFA200439
EAN6097310831893

Voeg een distinctief element toe aan je meubelontwerp met de Costa1775 handgreep, die superieure kwaliteit en een elegant design combineert.

De Costa1775 handgreep is een uitmuntende keuze voor interieurontwerpers en meubelmakers die streven naar zowel functionaliteit als esthetische flair. Met een gewicht van 1.3 kilogram en een indrukwekkende lengte van 725mm, biedt deze handgreep een robuuste, comfortabele grip, perfect voor grote meubelstukken zoals kasten en schuifdeuren.

Het hoogwaardige messingmateriaal, verfijnd met ambachtelijk smeed- en draaiwerk, zorgt voor een duurzaam en visueel aantrekkelijk product. De antieke gepatineerde afwerking geeft elk stuk een uniek karakter, terwijl de moderne techniek van de glascoating de handgreep beschermt tegen alledaagse slijtage, waardoor de schoonheid over de jaren behouden blijft.

Installatie & onderhoud:
De Costa1775 handgreep wordt geleverd met alle benodigde montagematerialen, waardoor installatie snel en eenvoudig is. Eenvoudig onderhoud, zoals het afvegen met een zachte doek, volstaat om de elegante uitstraling langdurig te behouden.

Ideaal voor:
Deze handgreep is ideaal voor gebruik in luxe woningen, commerciële ruimtes of high-end retailomgevingen, waarbij de nadruk ligt op stijl en duurzaamheid. Het is perfect geschikt voor grootschalige projecten waarbij de details het verschil maken.

Kies de Costa1775 handgreep van Fonszari voor je projecten om moeiteloos functionaliteit met luxueuze esthetiek te combineren.

Diameter20mm / 14mm
TechniekGesmeed & draaiwerk
Te bestellen vanaf1 stuks
AfmetingenHart-op-hart (h.o.h.) 725mm
Montagepunt4
Montagemateriaal inbegrepen:Ja (4x M4 x 20, 4x M4 x 25, 4x M4 x 30 schroeven)
MontageM4
AfwerkingVerouderd gepatineerd
Oppervlakte behandelingGlascoating voor bescherming tegen beschadigingen
StructuurSmeedhamer & strak


Newsletter

Sign up for the latest Fonszari news and receive exclusive offers. Fonszari uses your personal data as described in our privacy policy.
