Reto Analytics Tag

Skip navigation
New
Enjoy luxury in every detail
0
Basket
No results found
Basket
No results found
Pre-order
Fonszari - Costa1775 Handle KnobFonszari - Costa1775 Handle Knob

Pre-order

Fonszari handgreep

Costa1775 Handle Knob

249,00
In stockDelivery time: 10 work days
160 Gram
Bronze
SKUFA200432
EAN6097312263265

Ontdek de verfijning van minimalistisch design met onze Costa1775 handgreep, vervaardigd uit puur messing en afgewerkt met ambachtelijke precisie.

De Costa1775 handgreep is het toppunt van elegantie en functionaliteit, perfect voor diegenen die een subtiele maar krachtige uitdrukking van stijl in hun interieur wensen. Met een gewicht van slechts 160 gram en een geraffineerde lengte van 83mm, is deze knop ideaal voor kleinere meubelstukken zoals lades, kasten en decoratieve deuren.

Het ambachtelijk gesmeed en gedraaid messing is afgewerkt met een antieke patina die diepte en karakter toevoegt, terwijl de geavanceerde glascoating de knop beschermt tegen alledaagse slijtage en beschadigingen. De combinatie van smeedhamer en strakke lijnen zorgt voor een unieke textuur die zowel aanvoelt als eruitziet als kwaliteit.

Installatie & onderhoud:
De installatie van de Costa1775 handgreep is ongecompliceerd met het meegeleverde M4-montagemateriaal, wat een snelle en stabiele bevestiging garandeert. Onderhoud is eenvoudig; een zachte doek en milde reinigingsmiddelen zijn voldoende om de prachtige afwerking te behouden.

Ideaal voor:
Deze handgreep is bijzonder geschikt voor interieurprojecten waarbij kleinere details een grote impact hebben, zoals in luxe appartementen, boutique hotels, en particuliere residenties.

Kies voor de Costa1775 handgreep van Fonszari om een touch van verfijnde elegantie toe te voegen aan je volgende interieurontwerp.

Diameter20mm / 14mm
TechniekGesmeed & draaiwerk
Te bestellen vanaf1 stuks
AfmetingenLengte 83mm
Montagepunt1
Montagemateriaal inbegrepen:Ja (1x M4 x 20, 1x M4 x 25, 1x M4 x 30 schroeven)
MontageM4
AfwerkingVerouderd gepatineerd
Oppervlakte behandelingGlascoating voor bescherming tegen beschadigingen
StructuurSmeedhamer & strak


Newsletter

Sign up for the latest Fonszari news and receive exclusive offers. Fonszari uses your personal data as described in our privacy policy.
