Reto Analytics Tag

Skip navigation
New
Enjoy luxury in every detail
0
Basket
No results found
Basket
No results found
Pre-order
Fonszari - Java1596 Handle 160mmFonszari - Java1596 Handle 160mm

Pre-order

Fonszari handgreep

Java1596 Handle 160mm

409,00
In stockDelivery time: 10 work days
305 Gram
Bronze
SKUFA200593
EAN6097308548536

Verfraai je meubels met de elegante en robuuste Java1596 Handgreep van Fonszari, vervaardigd door vakbekwame ambachtslieden. 

De Java1596 Handgreep van Fonszari is een prachtige fusie van traditionele smeedtechnieken en modern design, ideaal voor een luxe update van keukenkastjes, ladekasten of kastdeuren. Deze handgreep is niet alleen praktisch, maar ook een opvallend decorstuk dat je interieur verrijkt met een tastbaar stukje erfgoed. Gemaakt van hoogwaardig brons, biedt deze handgreep zowel duurzaamheid als een blijvend mooie uitstraling, versterkt door een verouderd gepatineerde afwerking. De speciaal gehamerde textuur vangt het licht op en voegt diepte toe aan het oppervlak, terwijl de glascoating bescherming biedt tegen dagelijks gebruik en het onderhoud vergemakkelijkt. 

Installatie & onderhoud: Elke Java1596 Handgreep wordt geleverd met een complete set montagematerialen, wat de installatie eenvoudig en snel maakt. Geschikt voor elke deur of lade die gebruikmaakt van een standaard M4 montagesysteem. Voor onderhoud volstaat het afnemen met een zachte, droge doek. Vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen die de beschermende coatings kunnen beschadigen. 

Perfect voor: Deze stijlvolle handgreep is ideaal voor iedereen die zijn huis of kantoor wil personaliseren met unieke, kunstzinnig vervaardigde elementen. Of je nu een nieuw project start of oude meubels opknapt, de Java1596 Handgreep is een uitstekende keuze die stijl en functionaliteit moeiteloos combineert. 

Voeg een element van tijdloze klasse toe aan je interieur met onze Java1596 Handgreep en ervaar de perfecte mix van kunst en functionaliteit. 

Productspecificaties: 

TechniekGesmeed
Te bestellen vanaf1 stuks
AfmetingenHart-op-hart (h.o.h.) 160 mm
Montagepunten2
Montagemateriaal inbegrepenJa (2x M4 x 20, 2x M4 x 25, 2x M4 x 30 schroeven)
MontageM4
AfwerkingVerouderd gepatineerd
Oppervlakte behandelingGlascoating ter voorkoming van beschadigingen
StructuurMet hamer bewerkt voor een unieke textuur


Newsletter

Sign up for the latest Fonszari news and receive exclusive offers. Fonszari uses your personal data as described in our privacy policy.
