Reto Analytics Tag

Skip navigation
New
Enjoy luxury in every detail
0
Basket
No results found
Basket
No results found
Pre-order
Fonszari - Java1596 Handle 525mmFonszari - Java1596 Handle 525mm

Pre-order

Fonszari handgreep

Java1596 Handle 525mm

809,00
In stockDelivery time: 10 work days
995 Gram
Bronze
SKUFA200597
EAN6097316596550

Breng een element van verfijnd vakmanschap in je interieur met onze robuuste en elegant ontworpen Java1596 Handgreep, ideaal voor grote meubelstukken. 

Onze Java1596 Handgreep is niet alleen een functioneel onderdeel van je meubilair, maar ook een opvallend designelement dat stijl en elegantie toevoegt aan elk stuk. Deze handgreep, vervaardigd uit hoogwaardig brons en zorgvuldig met de hand gesmeed, is ontworpen om de esthetiek van je meubilair te verhogen met zijn indrukwekkende grootte en gewicht. 

Deze handgreep biedt een uitzonderlijk zware en solide grip, ideaal voor grote kasten, kastdeuren of zelfs als een decoratief element op grotere lades. De afwerking van verouderd gepatineerd brons geeft het een rijke, antieke uitstraling die perfect past bij zowel klassieke als moderne interieurontwerpen. De duurzame glascoating beschermt de handgreep tegen alledaagse slijtage en maakt het gemakkelijk schoon te houden. 

Installatie & onderhoud:
Elke Java1596 Handgreep wordt geleverd met alle benodigde montagematerialen voor een snelle en gemakkelijke installatie. De M4-schroeven garanderen een sterke bevestiging, essentieel voor de functie en veiligheid van het gebruik. Voor onderhoud is het voldoende om de handgreep regelmatig af te nemen met een zachte, droge doek om het uiterlijk te behouden en ophoping van stof te voorkomen. 

Ideaal voor: 
De Java1596 Handgreep is bijzonder geschikt voor grotere projecten waarbij zowel functionaliteit als esthetiek van belang zijn. Het is een uitstekende keuze voor het renoveren van oude meubels of het toevoegen van een luxe touch aan nieuwe projecten. Het subtiele, ambachtelijke design maakt het een gewilde keuze voor zowel residentiële als commerciële inrichtingen. 

Upgrade je meubels met onze Java1596 Handgreep en combineer praktische bruikbaarheid met esthetische pracht voor een tijdloze look. 

Productspecificaties: 

TechniekGesmeed
Te bestellen vanaf1 stuks
AfmetingenHart-op-hart (h.o.h.) 525 mm
Montagepunten4
Montagemateriaal inbegrepenJa (4x M4 x 20, 4x M4 x 25, 4x M4 x 30 schroeven)
MontageM4
AfwerkingVerouderd gepatineerd
Oppervlakte behandelingGlascoating ter voorkoming van beschadigingen
StructuurMet hamer bewerkte textuur


Newsletter

Sign up for the latest Fonszari news and receive exclusive offers. Fonszari uses your personal data as described in our privacy policy.
