Reto Analytics Tag

Skip navigation
New
Enjoy luxury in every detail
0
Basket
No results found
Basket
No results found
Pre-order
Fonszari - Java1596 Handle 625mmFonszari - Java1596 Handle 625mm

Pre-order

Fonszari handgreep

Java1596 Handle 625mm

979,00
In stockDelivery time: 10 work days
1.2 Kilo
Bronze
SKUFA200598
EAN6097305375302

Geef je meubels een onderscheidend en elegant accent met de robuuste en artistiek vervaardigde Java1596 Handgreep van Fonszari, ideaal voor grootschalige meubelprojecten.

Deze Java1596 Handgreep van Fonszari, gesmeed uit hoogwaardig brons, is niet alleen functioneel maar ook een esthetische aanwinst voor elk type meubel. Met een indrukwekkende lengte van 625mm en een gewicht van 1.2 kilogram biedt deze handgreep een solide en veilige grip, perfect voor grote kastdeuren of lades waarbij extra stabiliteit vereist is. 

Elke handgreep is met de hand gesmeed en zorgvuldig afgewerkt om een unieke textuur te creëren die het licht prachtig vangt. De verouderde gepatineerde afwerking voegt een diep, rijk karakter toe dat de natuurlijke schoonheid van het brons versterkt. De duurzame glascoating beschermt tegen krassen en corrosie, waardoor de handgreep ideaal is voor intensief gebruikte meubels. 

Installatie & onderhoud:
De installatie van de Java1596 Handgreep is eenvoudig en rechttoe rechtaan met de bijgeleverde M4-schroeven, geschikt voor de meeste meubeloppervlakken. Het onderhouden van deze handgreep is gemakkelijk; regelmatig afnemen met een zachte doek volstaat om het brons in optimale conditie te houden. 

Ideaal voor: 
Deze handgreep is uitstekend geschikt voor uitgebreide renovaties of nieuwe ontwerpen waarbij de afmetingen en het gewicht van de handgrepen een belangrijke rol spelen in het algehele ontwerp. Of je nu een statement wilt maken op je keukenkasten of een antiek meubelstuk wilt opwaarderen, deze Java1596 Handgreep biedt zowel stijl als functionaliteit. 

Ontdek de perfecte combinatie van kracht, schoonheid en duurzaamheid met onze Java1596 Handgreep, en verhef het design van je meubels naar een hoger niveau. 

Productspecificaties: 

TechniekGesmeed
Te bestellen vanaf1 stuks
AfmetingenHart-op-hart (h.o.h.) 625 mm
Montagepunten4
Montagemateriaal inbegrepenJa (4x M4 x 20, 4x M4 x 25, 4x M4 x 30 schroeven)
MontageM4
AfwerkingVerouderd gepatineerd
Oppervlakte behandelingGlascoating ter voorkoming van beschadigingen
StructuurMet hamer bewerkte textuur


Newsletter

Sign up for the latest Fonszari news and receive exclusive offers. Fonszari uses your personal data as described in our privacy policy.
