Reto Analytics Tag

Skip navigation
New
Enjoy luxury in every detail
0
Basket
No results found
Basket
No results found
Pre-order
Fonszari - Java1596 Handle 322mmFonszari - Java1596 Handle 322mm

Pre-order

Fonszari handgreep

Java1596 Handle 322mm

669,00
In stockDelivery time: 10 work days
615 Gram
Bronze
SKUFA200596
EAN6097315738777

Voeg een opmerkelijk stukje vakmanschap toe aan je interieur met onze robuuste en stijlvolle Java1596 Handgreep, perfect voor een luxe afwerking van je meubels.

De Java1596 Handgreep van Fonszari is een waar testament van het rijke ambachtelijke erfgoed dat onze producten kenmerkt. Deze handgreep, vervaardigd uit hoogwaardig brons en met de hand gesmeed tot perfectie, biedt niet alleen een esthetisch aantrekkelijke touch maar garandeert ook duurzaamheid en kwaliteit. 

Met een gewicht van 615 gram en een aanzienlijke afmeting van 322 mm tussen de montagepunten, biedt deze handgreep een solide gevoel en een stevige grip, ideaal voor grotere deuren of laden. De afwerking van verouderd gepatineerd brons, gecombineerd met een speciale glascoating, beschermt tegen dagelijkse slijtage en versterkt de authentieke uitstraling van de handgreep. 

Installatie & onderhoud:
De installatie van deze handgreep is eenvoudig dankzij de bijgeleverde montagematerialen, compatibel met elk M4 montagesysteem. Voor onderhoud raden we aan om de handgreep regelmatig af te nemen met een zachte doek, en direct contact met agressieve schoonmaakmiddelen te vermijden om de beschermende laag te behouden. 

Ideaal voor: 
Deze Java1596 Handgreep is perfect voor zowel residentiële als commerciële projecten waarbij esthetiek en functionaliteit van belang zijn. Het is bijzonder geschikt voor het upgraden van kasten, keukenlades of zelfs als stijlvolle toevoeging aan kantoormeubilair. 

Transformeer je ruimte met de Java1596 Handgreep van Fonszari en geef je meubels een duurzame en elegante upgrade die de tand des tijds moeiteloos zal doorstaan. 

Productspecificaties: 

TechniekGesmeed
Te bestellen vanaf1 stuks
AfmetingenHart-op-hart (h.o.h.) 322 mm
Montagepunten2
Montagemateriaal inbegrepenJa (2x M4 x 20, 2x M4 x 25, 2x M4 x 30 schroeven)
MontageM4
AfwerkingVerouderd gepatineerd
Oppervlakte behandelingGlascoating ter voorkoming van beschadigingen
StructuurMet hamer bewerkte textuur


Newsletter

Sign up for the latest Fonszari news and receive exclusive offers. Fonszari uses your personal data as described in our privacy policy.
