Reto Analytics Tag

Skip navigation
New
Enjoy luxury in every detail
0
Basket
No results found
Basket
No results found
Pre-order
Fonszari - Linden1809 Handle 335mmFonszari - Linden1809 Handle 335mm

Pre-order

Fonszari handgreep

Linden1809 Handle 335mm

559,00
In stockDelivery time: 10 work days
1.273 Kilo
Bronze
SKUFA200481
EAN6097340261257

Ervaar de perfecte harmonie tussen kunstzinnig design en robuuste functionaliteit met onze Linden1809 handgreep. Deze 335mm lange handgreep is vervaardigd met geavanceerde smeedtechnieken, wat resulteert in een verfijnde en strakke uitstraling, ideaal voor het verrijken van elk modern interieur.

De Linden1809 Handle 335mm is ontworpen voor interieurontwerpers en huiseigenaren die een evenwicht zoeken tussen esthetische schoonheid en functionele stevigheid. Met een gewicht van 1273 gram en een aanzienlijke lengte biedt deze handgreep een stevige, comfortabele grip en voegt een element van minimalistische luxe toe aan meubelstukken zoals garderobekasten, ladekasten, en brede deuren. 

Deze handgreep, gemaakt van hoogwaardig gesmeed messing, belooft niet alleen duurzaamheid maar ook visuele aantrekkelijkheid dankzij de antiek gepatineerde afwerking en geavanceerde glascoating die de natuurlijke textuur van het materiaal versterkt en beschermt tegen dagelijkse slijtage. 

Installatie & onderhoud:
Het monteren van de Linden1809 Handle 335mm is eenvoudig dankzij de robuuste M4-schroeven die een solide bevestiging verzekeren. Voor het onderhoud is het regelmatig afnemen met een zachte doek voldoende om de afwerking en beschermende eigenschappen van de handgreep te behouden. 

Ideaal voor: 
Deze handgreep is bijzonder geschikt voor moderne residentiële of commerciële ruimtes die een strakke, maar opvallende esthetiek vereisen. Het is een uitstekende keuze voor diegenen die streven naar een stijlvol, maar praktisch interieurontwerp. 

Voeg een vleugje moderne elegantie toe aan jouw ruimte met de Linden1809 Handle 335mm van Fonszari, waar design en functionaliteit naadloos samensmelten in een elegant, kunstzinnig ontwerp. 

Productspecificaties: 

TechniekGesmeed
Te bestellen vanaf1 stuks
Lengte335mm
Montagepunten2
Montagemateriaal inbegrepenJa (2x M4 x 20, 2x M4 x 25, 2x M4 x 30 schroeven)
MontageM4
AfwerkingVerouderd gepatineerd
Oppervlakte behandelingSpeciale glascoating voor optimale bescherming tegen slijtage
StructuurDiverse smeedtechnieken met een focus op strakke lijnen


Newsletter

Sign up for the latest Fonszari news and receive exclusive offers. Fonszari uses your personal data as described in our privacy policy.
