Reto Analytics Tag

Skip navigation
New
Enjoy luxury in every detail
0
Basket
No results found
Basket
No results found
Pre-order
Fonszari - Linden1809 Handle 525mmFonszari - Linden1809 Handle 525mm

Pre-order

Fonszari handgreep

Linden1809 Handle 525mm

709,00
In stockDelivery time: 10 work days
1.995 Kilo
Bronze
SKUFA200482
EAN6097314938901

Ontdek de combinatie van gedurfd design en superieure functionaliteit met onze Linden1809 handgreep. Deze 525mm lange handgreep is vakkundig vervaardigd door Fonszari, gebruikmakend van traditionele smeedtechnieken om een strak en elegant ontwerp te creëren dat elk modern interieur verrijkt.

De Linden1809 Handle 525mm is ontworpen voor de moderne levensstijl, waarbij esthetische aantrekkingskracht en functionele duurzaamheid centraal staan. Met een gewicht van 1995 gram biedt deze handgreep een robuuste en comfortabele grip, ideaal voor grootschalige meubelstukken zoals kasten, garderobes en brede deuren. 

De handgreep is gemaakt van hoogwaardig gesmeed messing, wat zorgt voor een langdurige duurzaamheid en weerstand tegen dagelijks gebruik. De antiek gepatineerde afwerking en de geavanceerde glascoating versterken niet alleen de natuurlijke schoonheid van het messing, maar bieden ook een superieure bescherming tegen krassen en andere beschadigingen. 

Installatie & onderhoud:
Het monteren van de Linden1809 Handle 525mm is eenvoudig dankzij de bijgeleverde stevige M4-schroeven die een solide bevestiging garanderen. Regelmatig schoonmaken met een zachte doek helpt de afwerking te behouden en verlengt de levensduur van de handgreep. 

Ideaal voor: 
Deze handgreep is uitstekend geschikt voor zowel residentiële als commerciële ruimtes die een elegante, maar krachtige uitstraling vereisen. Het is een perfecte keuze voor interieurontwerpers en huiseigenaren die streven naar een evenwicht tussen stijl en praktische bruikbaarheid. 

Breng een element van luxe en verfijning in jouw ruimte met de Linden1809 Handle 525mm van Fonszari, waar geavanceerd design en functionaliteit samenkomen in een stijlvol, duurzaam ontwerp. 

Productspecificaties: 

TechniekGesmeed
Te bestellen vanaf1 stuks
Lengte525mm
Montagepunten2
Montagemateriaal inbegrepenJa (2x M4 x 20, 2x M4 x 25, 2x M4 x 30 schroeven)
MontageM4
AfwerkingVerouderd gepatineerd
Oppervlakte behandelingSpeciale glascoating voor optimale bescherming tegen slijtage
StructuurDiverse smeedtechnieken met strakke lijnen


Newsletter

Sign up for the latest Fonszari news and receive exclusive offers. Fonszari uses your personal data as described in our privacy policy.
