Reto Analytics Tag

Skip navigation
New
Enjoy luxury in every detail
0
Basket
No results found
Basket
No results found
Pre-order
Fonszari - Linden1809 Handle KnobFonszari - Linden1809 Handle Knob

Pre-order

Fonszari handgreep

Linden1809 Handle Knob

219,00
In stockDelivery time: 10 work days
110 Gram
Bronze
SKUFA200478
EAN6097307931933

Ontdek de minimalistische schoonheid en precisie van onze Linden1809 handgreepknop, zorgvuldig ontworpen door Fonszari. Deze strakke, vierkante handgreepknop kenmerkt zich door geëtste details en een gestroomlijnd ontwerp, perfect voor het toevoegen van een modern element aan elk verfijnd interieur.

De Linden1809 Handle Knob is speciaal ontworpen voor liefhebbers van modern design en functionele elegantie. Met een gewicht van 110 gram en een compacte, vierkante vorm biedt deze handgreepknop een subtiele maar stijlvolle touch aan kastdeuren, lades en andere opbergoplossingen. 

Deze handgreep is vervaardigd uit hoogwaardig gesmeed messing, wat een duurzaamheid garandeert die bestand is tegen dagelijkse belasting. De unieke geëtste details en de antiek gepatineerde afwerking benadrukken de artistieke textuur van het messing, terwijl de glascoating een superieure bescherming biedt tegen krassen en slijtage. 

Installatie & onderhoud:
De installatie van de Linden1809 Handle Knob is eenvoudig en veilig, met de meegeleverde robuuste M4-schroeven die een solide en langdurige bevestiging garanderen. Regelmatig afnemen met een zachte doek behoudt de unieke afwerking en beschermt de artistieke kwaliteit van de handgreep. 

Ideaal voor: 
Deze handgreepknop is bij uitstek geschikt voor moderne woon- en commerciële ruimtes die een minimalistische esthetiek zoeken zonder in te boeten aan functionaliteit. Het is de perfecte keuze voor interieurontwerpers en huiseigenaren die een strakke, maar opvallende benadering in hun interieurontwerp waarderen. 

Integreer de Linden1809 Handle Knob van Fonszari in jouw moderne interieur voor een naadloze combinatie van design en functionaliteit in een elegant, strak ontwerp. 

Productspecificaties: 

TechniekGesmeed
Te bestellen vanaf1 stuks
Afmetingen45mm vierkant
Montagepunten1
Montagemateriaal inbegrepenJa (1x M4 x 20, 1x M4 x 25, 1x M4 x 30 schroeven)
MontageM4
AfwerkingVerouderd gepatineerd
Oppervlakte behandelingSpeciale glascoating voor optimale bescherming tegen slijtage
StructuurDiverse smeedtechnieken met geëtste details


Newsletter

Sign up for the latest Fonszari news and receive exclusive offers. Fonszari uses your personal data as described in our privacy policy.
