Reto Analytics Tag

Skip navigation
New
Enjoy luxury in every detail
0
Basket
No results found
Basket
No results found
Pre-order
Fonszari - Single1857 Handle 160mmFonszari - Single1857 Handle 160mm

Pre-order

Fonszari handgreep

Single1857 Handle 160mm

300,00
In stockDelivery time: 10 work days
675 Gram
Bronze
SKUFA200442
EAN6097318255295

Een perfecte blend van functionaliteit en stijl, de Single1857 handgreep verrijkt je meubilair met zijn verfijnde ambachtelijkheid en duurzame materialen.

Deze prachtig ontworpen Single1857 handgreep combineert de tijdloze elegantie van brons en messing, gecreëerd door middel van geavanceerde smeed- en draaitechnieken. Met een gewicht van 675 gram en een strak design, biedt deze handgreep een stevige en comfortabele grip, waardoor het een ideale keuze is voor zowel residentiële als commerciële meubilairprojecten.

De afwerking van verouderd gepatineerd geeft elke handgreep een unieke uitstraling die zich goed mengt met zowel moderne als traditionele interieurs. De toegevoegde glascoating beschermt de handgreep tegen slijtage en schade, wat zorgt voor een langdurige schoonheid en gebruiksgemak.

Installatie & onderhoud:
Dankzij de eenvoudige M4-schroefmontage kan de Single1857 handgreep snel en gemakkelijk worden geïnstalleerd op elk soort meubelstuk. Het onderhoud is minimaal, een zachte doek en mild schoonmaakmiddel zijn voldoende om de handgreep in optimale staat te houden.

Ideaal voor:
Deze handgreep is uitstekend geschikt voor het upgraden van keukenkasten, badkamerkastjes, ladekasten en andere meubelstukken waarbij een betrouwbare en stijlvolle handgreep gewenst is. Zijn robuustheid en elegante design maken hem ook ideaal voor gebruik in high-traffic commerciële omgevingen zoals hotels en restaurants.

Geef je meubels een vleugje klasse met de Single1857 handgreep, een keuze die functionaliteit, schoonheid en duurzaamheid combineert.

Diameter20mm
TechniekGesmeed & draaiwerk
Te bestellen vanaf1 stuks
AfmetingenHart-op-hart (h.o.h.) 160mm
Montagepunt2
Montagemateriaal inbegrepen:Ja (2x M4 x 20, 2x M4 x 25, 2x M4 x 30 schroeven)
MontageM4
AfwerkingVerouderd gepatineerd
Oppervlakte behandelingGlascoating voor bescherming tegen beschadigingen
StructuurSmeedhamer & strak


Newsletter

Sign up for the latest Fonszari news and receive exclusive offers. Fonszari uses your personal data as described in our privacy policy.
