Reto Analytics Tag

Skip navigation
New
Enjoy luxury in every detail
0
Basket
No results found
Basket
No results found
Pre-order
Fonszari - Single1857 Handle 242mmFonszari - Single1857 Handle 242mm

Pre-order

Fonszari handgreep

Single1857 Handle 242mm

320,00
In stockDelivery time: 10 work days
1.1 Kilo
Bronze
SKUFA200444
EAN6097314930905

Voeg een element van tijdloze elegantie toe aan je interieur met de Single1857 handgreep, vervaardigd uit een rijke combinatie van brons en messing, perfect voor diegenen die streven naar duurzaamheid en stijl.

De Single1857 handgreep is een meesterwerk van design en functionaliteit, gecombineerd in een stevige constructie van brons en messing die zowel kracht als schoonheid biedt. Met een gewicht van 1.1 kilogram en een doordachte afmeting van 242mm, biedt deze handgreep een solide, betrouwbare greep, perfect voor grote meubelstukken zoals kastdeuren of lades.

De techniek van smeden en draaien zorgt voor een unieke textuur en afwerking, waardoor elke handgreep een opvallend kenmerk van je meubel wordt. De verouderd gepatineerde finish geeft een diepe, rijke uitstraling die met de tijd alleen maar mooier wordt. Bovendien beschermt de glascoating de handgreep tegen dagelijkse slijtage en zorgt ervoor dat deze zijn esthetische kwaliteiten behoudt zonder regelmatig onderhoud.

Installatie & onderhoud:
De installatie van de Single1857 handgreep is eenvoudig dankzij de meegeleverde M4-schroeven. De handgreep kan snel op elk type meubelstuk worden gemonteerd met de standaard montagepunten. Het onderhouden van deze handgreep vereist slechts af en toe een zachte doek om stof en vingerafdrukken te verwijderen, waardoor het zijn luxe uitstraling behoudt.

Ideaal voor:
Deze handgreep is ideaal voor degenen die hun meubels willen upgraden met een accessoire dat zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Het is perfect voor gebruik in zowel residentiële als commerciële settings, waar het een statement kan maken op zwaardere meubelstukken.

Upgrade je meubelontwerp met de Single1857 handgreep, waar vakmanschap en duurzaamheid samenkomen voor een tijdloze schoonheid.

Diameter20mm 
TechniekGesmeed & draaiwerk
Te bestellen vanaf1 stuks
AfmetingenHart-op-hart (h.o.h.) 242mm
Montagepunt2
Montagemateriaal inbegrepen:Ja (2x M4 x 20, 2x M4 x 25, 2x M4 x 30 schroeven)
MontageM4
AfwerkingVerouderd gepatineerd
Oppervlakte behandelingGlascoating voor bescherming tegen beschadigingen
StructuurSmeedhamer & strak


Newsletter

Sign up for the latest Fonszari news and receive exclusive offers. Fonszari uses your personal data as described in our privacy policy.
