Reto Analytics Tag

Skip navigation
New
Enjoy luxury in every detail
0
Basket
No results found
Basket
No results found
Pre-order
Fonszari - Single1857 Handle 725mmFonszari - Single1857 Handle 725mm

Pre-order

Fonszari handgreep

Single1857 Handle 725mm

699,00
In stockDelivery time: 10 work days
3.05 Kilo
Bronze
SKUFA200448
EAN6097316311320

Beleef de perfecte balans tussen sterkte en schoonheid met onze Emperor1775 handgreep, uitgevoerd in fijn gesmeed messing met een strakke afwerking.

De Single1857 handgreep combineert de tijdloze charme van brons en messing met moderne smeed- en draaitechnieken, wat resulteert in een superieur product dat niet alleen duurzaam maar ook visueel aantrekkelijk is. Met een gewicht van 3.05 kilogram en een indrukwekkende lengte van 725mm, biedt deze handgreep uitstekende functionaliteit en is ideaal voor grotere deuren of meubelstukken die een robuuste, doch elegante greep vereisen.

De verouderde gepatineerde afwerking en de strakke lijnen geven de handgreep een uniek karakter dat zowel in hedendaagse als klassieke interieurs tot zijn recht komt. De innovatieve glascoating beschermt tegen dagelijkse slijtage en zorgt ervoor dat de esthetiek van de handgreep langdurig bewaard blijft.

Installatie & onderhoud:
De Single1857 handgreep is ontworpen voor eenvoudige installatie met de meegeleverde M4-bevestigingsmaterialen, en garandeert een veilige en stabiele bevestiging. Regelmatig afnemen met een zachte doek is voldoende om de prachtige uitstraling te behouden.

Ideaal voor:
Deze handgreep is perfect geschikt voor projecten waar esthetiek hand in hand gaat met functionaliteit, zoals in luxe residenties, commerciële ruimtes of in horecagelegenheden die een statement willen maken met hun inrichting.

Kies voor de Single1857 handgreep van Fonszari voor je volgende inrichtingsproject en waarborg kwaliteit en stijl.

Diameter20mm 
TechniekGesmeed & draaiwerk
Te bestellen vanaf1 stuks
AfmetingenHart-op-hart (h.o.h.) 725mm
Montagepunt4
Montagemateriaal inbegrepen:Ja (4x M4 x 20, 4x M4 x 25, 4x M4 x 30 schroeven)
MontageM4
AfwerkingVerouderd gepatineerd
Oppervlakte behandelingGlascoating voor bescherming tegen beschadigingen
StructuurSmeedhamer & strak


Newsletter

Sign up for the latest Fonszari news and receive exclusive offers. Fonszari uses your personal data as described in our privacy policy.
