Reto Analytics Tag

Skip navigation
New
Enjoy luxury in every detail
0
Basket
No results found
Basket
No results found
Pre-order
Fonszari - Single1857 Handle KnobFonszari - Single1857 Handle Knob

Pre-order

Fonszari handgreep

Single1857 Handle Knob

209,00
In stockDelivery time: 10 work days
235 Gram
Bronze
SKUFA200441
EAN6097308495427

Voeg een vleugje klasse en elegantie toe aan je meubilair met de Single1857 handgreep, een verfijnde combinatie van brons en messing, geaccentueerd door meesterlijk vakmanschap.

De Single1857 handgreepknop combineert traditionele smeedkunst met fijn draaiwerk, waarbij het beste van brons en messing samensmelt tot een esthetisch aantrekkelijke en functionele knop. Met een gewicht van 235 gram biedt deze knop een stevige, betrouwbare greep, ideaal voor deuren, kasten en laden die een subtiele, maar stijlvolle afwerking vereisen.

De handgreep heeft een diameter van 20mm en een compacte lengte van 83mm, perfect voor kleine tot middelgrote meubelstukken. De verouderde gepatineerde afwerking geeft elke knop een uniek karakter en diepte, terwijl de glascoating een extra laag bescherming biedt tegen slijtage, waardoor de knop ideaal is voor zowel residentieel als commercieel gebruik.

Installatie & onderhoud:
De installatie van de Single1857 handgreep is eenvoudig met de bijgeleverde M4-schroeven, passend bij standaard montagesystemen. Voor onderhoud volstaat het regelmatig schoonmaken met een zachte doek, zonder gebruik van agressieve reinigingsmiddelen, om de prachtige finish te behouden.

Ideaal voor:
Deze handgreep is perfect voor iedereen die zijn of haar meubilair wil voorzien van een elegante en duurzame knop. Het is bijzonder geschikt voor gebruik op dressoirs, keukenkastjes en kantoorladen, en biedt een touch van finesse die elk interieur kan verheffen.

Ontdek hoe de Single1857 handgreep je meubels kan transformeren met zijn tijdloze schoonheid en functionaliteit, een garantie voor kwaliteit en stijl die je verwachtingen zal overtreffen.

Diameter20mm
TechniekGesmeed & draaiwerk
Te bestellen vanaf1 stuks
Afmetingen83mm (lengte)
Montagepunt1
Montagemateriaal inbegrepen:Ja (1x M4 x 20, 1x M4 x 25, 1x M4 x 30 schroeven)
MontageM4
AfwerkingVerouderd gepatineerd
Oppervlakte behandelingGlascoating voor bescherming tegen beschadigingen
StructuurSmeedhamer & strak


Newsletter

Sign up for the latest Fonszari news and receive exclusive offers. Fonszari uses your personal data as described in our privacy policy.
