Reto Analytics Tag

Skip navigation
New
Enjoy luxury in every detail
0
Basket
No results found
Basket
No results found
Pre-order
Fonszari - Rose1853 Handle 192mmFonszari - Rose1853 Handle 192mm

Pre-order

Fonszari handgreep

Rose1853 Handle 192mm

689,00
In stockDelivery time: 10 work days
691 Gram
Bronze
SKUFA200466
EAN6097340110180

Ontdek de tijdloze elegantie en robuuste functionaliteit van onze Rose1853 handgreep, zorgvuldig vervaardigd door Fonszari om jouw inrichtingsdromen te realiseren. Deze unieke handgreep combineert vakmanschap met praktische schoonheid en is een essentiële toevoeging aan elk verfijnd interieur.

De Rose1853 handgreep is speciaal ontworpen voor diegenen die de voorkeur geven aan subtiele elegantie en duurzame functionaliteit. Met een gewicht van 345 gram en een optimale lengte van 192mm, biedt deze handgreep een stevige grip en een charmante uitstraling, ideaal voor kleinere meubelstukken zoals lades, kastdeuren, of zelfs als decoratief element. 

Vervaardigd uit hoogwaardig messing met een smeedtechniek, garandeert deze handgreep een lange levensduur en weerstand tegen dagelijkse slijtage. De antieke gepatineerde afwerking en de unieke glascoating benadrukken de authentieke textuur van het materiaal en beschermen tegen krassen en andere schade. 

Installatie & onderhoud:
De Rose1853 handgreep is gemakkelijk te installeren met de bijgeleverde M4-montageschroeven, wat zorgt voor een betrouwbare en stabiele bevestiging. Voor het onderhoud volstaat het regelmatig afnemen met een zachte doek, om de natuurlijke glans en beschermende coating te behouden. 

Ideaal voor: 
Deze handgreep is bijzonder geschikt voor zowel residentiële als commerciële projecten die een mix van klassieke charme en moderne betrouwbaarheid vereisen. Het is de perfecte keuze voor diegenen die kwaliteit en stijl waarderen in hun interieurdesign. 

Voeg een stukje ambachtelijke luxe toe aan jouw interieur met de Rose1853 handgreep van Fonszari, waar stijl hand in hand gaat met functionaliteit. 

Productspecificaties: 

TechniekGesmeed
Te bestellen vanaf1 stuks
AfmetingenHart-op-hart (h.o.h.) 192mm
Montagepunten2
Montagemateriaal inbegrepenJa (2x M4 x 20, 2x M4 x 25, 2x M4 x 30 schroeven)
MontageM4
AfwerkingVerouderd gepatineerd
Oppervlakte behandelingGlascoating voor bescherming tegen beschadigingen 
StructuurSmeedhamer


Newsletter

Sign up for the latest Fonszari news and receive exclusive offers. Fonszari uses your personal data as described in our privacy policy.
