Reto Analytics Tag

Skip navigation
New
Enjoy luxury in every detail
0
Basket
No results found
Basket
No results found
Pre-order
Fonszari - Rose1853 Handle 625mm

Pre-order

Fonszari handgreep

Rose1853 Handle 625mm

1010,00
In stockDelivery time: 10 work days
2.25 Kilo
Bronze
SKUFA200470
EAN6097312754770

Beleef de ultieme fusie van organische elegantie en uitmuntende functionaliteit met onze Rose1853 handgreep, zorgvuldig ontworpen door Fonszari om jouw ruimtes te verfraaien. Deze indrukwekkende handgreep is een toonbeeld van vakmanschap en natuurlijk design, perfect voor het verrijken van elk luxueus interieur.

De Rose1853 Handle 625mm is speciaal ontwikkeld voor diegenen die waarde hechten aan zowel esthetische finesse als functionele robuustheid, met een voorliefde voor natuurlijk geïnspireerde vormen. Met een aanzienlijke lengte van 625mm en een gewicht van 2250 gram, biedt deze handgreep een stevige grip en een visueel imponerende uitstraling, ideaal voor grote meubelstukken zoals brede kasten, entree deuren of als een opvallend decoratief element. 

Vervaardigd uit premium messing middels traditionele smeedtechnieken, biedt deze handgreep niet alleen esthetische aantrekkelijkheid maar ook een levensduur die bestand is tegen intensief gebruik. De antieke gepatineerde afwerking en de geavanceerde glascoating benadrukken de authentieke schoonheid van het materiaal en bieden superieure bescherming tegen dagelijkse slijtage en beschadigingen. 

Installatie & onderhoud:
Het installeren van de Rose1853 Handle 625mm is eenvoudig en betrouwbaar dankzij de bijgeleverde robuuste M4-schroeven, die een duurzame bevestiging garanderen. Regelmatig onderhoud met een zachte doek helpt om de beschermende afwerking en natuurlijke glans te behouden. 

Ideaal voor: 
Deze handgreep is perfect geschikt voor uitgebreide residentiële of commerciële projecten waarbij een harmonie tussen klassieke elegantie en hedendaagse betrouwbaarheid essentieel is. Het is een uitstekende keuze voor interieurs die een statement willen maken met organisch geïnspireerde ontwerpen die zowel krachtig als functioneel zijn. 

Voeg een element van ambachtelijke luxe toe aan jouw interieur met de Rose1853 Handle 625mm van Fonszari, waarbij organische vormen en functionele uitmuntendheid perfect samengaan. 

Productspecificaties: 

TechniekGesmeed
Te bestellen vanaf1 stuks
AfmetingenHart-op-hart (h.o.h.) 625mm
Montagepunten4
Montagemateriaal inbegrepenJa (4x M4 x 40, 4x M4 x 45 schroeven)
MontageM4
AfwerkingVerouderd gepatineerd
Oppervlakte behandelingSpeciale glascoating voor maximale bescherming tegen slijtage
StructuurSmeedhamer


Newsletter

Sign up for the latest Fonszari news and receive exclusive offers. Fonszari uses your personal data as described in our privacy policy.
