Reto Analytics Tag

Skip navigation
New
Enjoy luxury in every detail
0
Basket
No results found
Basket
No results found
Pre-order
Fonszari - Rose1853 Handle 875mm

Pre-order

Fonszari handgreep

Rose1853 Handle 875mm

1115,00
In stockDelivery time: 10 work days
2.97 Kilo
Bronze
SKUFA200472
EAN6097332030083

Ervaar de sublieme combinatie van natuurlijke elegantie en uitzonderlijke functionaliteit met onze Rose1853 handgreep, zorgvuldig ontworpen door Fonszari om jouw interieur een verfijnde uitstraling te geven. Deze imposante handgreep vertegenwoordigt uitmuntend vakmanschap en een tijdloos ontwerp, perfect voor het verrijken van elk luxueus interieur.

De Rose1853 Handle 875mm is ontworpen voor liefhebbers van verfijnde esthetiek en robuuste functionaliteit, met een nadruk op natuurlijk geïnspireerde vormen. Met een indrukwekkende lengte van 875mm en een gewicht van 2970 gram biedt deze handgreep een krachtige grip en een imposante esthetische uitstraling, ideaal voor grootschalige meubelstukken zoals luxe kasten, brede entree deuren of als een markant decoratief element. 

Deze handgreep is vervaardigd uit hoogwaardig messing door middel van geavanceerde smeedtechnieken, wat niet alleen esthetische schoonheid maar ook een langdurige duurzaamheid garandeert, zelfs bij intensief gebruik. De antiek gepatineerde afwerking en de gespecialiseerde glascoating benadrukken de natuurlijke textuur van het materiaal en bieden superieure bescherming tegen dagelijkse beschadigingen. 

Installatie & onderhoud:
De installatie van de Rose1853 Handle 875mm is eenvoudig en veilig met de bijgeleverde robuuste M4-schroeven, die een solide en langdurige bevestiging waarborgen. Regelmatig onderhoud met een zachte doek is aanbevolen om de beschermende afwerking en de natuurlijke glans van de handgreep te behouden. 

Ideaal voor: 
Deze handgreep is uitstekend geschikt voor grote residentiële of commerciële projecten die een balans tussen klassieke elegantie en hedendaagse betrouwbaarheid vereisen. Het is de perfecte keuze voor interieurs die een krachtige en organisch geïnspireerde uitstraling waarderen. 

Voeg een element van ambachtelijke luxe toe aan jouw interieur met de Rose1853 Handle 875mm van Fonszari, waarbij natuurlijke vormen en functionele uitmuntendheid samenvloeien in een harmonieus ontwerp. 

Productspecificaties: 

TechniekGesmeed
Te bestellen vanaf1 stuks
AfmetingenHart-op-hart (h.o.h.) 875mm
Montagepunten4
Montagemateriaal inbegrepenJa (4x M4 x 50, 4x M4 x 55 schroeven)
MontageM4
AfwerkingVerouderd gepatineerd
Oppervlakte behandelingSpeciale glascoating voor optimale bescherming tegen slijtage
StructuurSmeedhamer


Newsletter

Sign up for the latest Fonszari news and receive exclusive offers. Fonszari uses your personal data as described in our privacy policy.
