Reto Analytics Tag

Skip navigation
New
Enjoy luxury in every detail
0
Basket
No results found
Basket
No results found
Pre-order
Fonszari - Rose1853 Handle 525mm

Pre-order

Fonszari handgreep

Rose1853 Handle 525mm

969,00
In stockDelivery time: 10 work days
1.89 Kilo
Bronze
SKUFA200469
EAN6097308866807

Ervaar de harmonieuze combinatie van organische elegantie en robuuste functionaliteit met onze Rose1853 handgreep, zorgvuldig ontworpen door Fonszari om jouw ruimtes te verrijken. Deze indrukwekkende handgreep staat symbool voor superieur vakmanschap en een natuurlijk ontwerp, perfect voor het verrijken van elk luxueus interieur. 

De Rose1853 Handle 525mm is ontworpen voor liefhebbers van esthetische verfijning en praktische functionaliteit, met een sterke nadruk op organisch geïnspireerde vormen. Met een indrukwekkende lengte van 525mm en een gewicht van 1890 gram, biedt deze handgreep een solide grip en een esthetisch imposante aanwezigheid, ideaal voor grote meubelstukken zoals uitgebreide kasten, statige entree deuren of als een onderscheidend designelement. 

Deze handgreep is gemaakt van hoogwaardig messing met behulp van geavanceerde smeedtechnieken, wat zorgt voor duurzaamheid die bestand is tegen intensief gebruik. De antieke gepatineerde afwerking en de gespecialiseerde glascoating versterken de natuurlijke textuur van het materiaal en bieden superieure bescherming tegen dagelijkse slijtage en beschadigingen. 

Installatie & onderhoud:
De installatie van de Rose1853 Handle 525mm is eenvoudig en betrouwbaar met de bijgeleverde robuuste M4-schroeven, die een duurzame bevestiging garanderen. Regelmatig afnemen met een zachte doek is aanbevolen om de beschermende afwerking en de natuurlijke glans van de handgreep te behouden. 

Ideaal voor: 
Deze handgreep is uitstekend geschikt voor grote residentiële of commerciële projecten die een balans tussen traditionele elegantie en hedendaagse betrouwbaarheid vereisen. Het is de perfecte keuze voor interieurs die willen imponeren met organisch geïnspireerde designs die tegelijkertijd krachtig en functioneel zijn. 

Voeg een element van ambachtelijke luxe toe aan jouw interieur met de Rose1853 Handle 525mm van Fonszari, waar organische vormen en functionele excellentie naadloos samenvloeien. 

Productspecificaties: 

TechniekGesmeed
Te bestellen vanaf1 stuks
AfmetingenHart-op-hart (h.o.h.) 525mm
Montagepunten4
Montagemateriaal inbegrepenJa (4x M4 x 35, 4x M4 x 40 schroeven)
MontageM4
AfwerkingVerouderd gepatineerd
Oppervlakte behandelingSpeciale glascoating voor optimale bescherming tegen slijtage
StructuurSmeedhamer


Newsletter

Sign up for the latest Fonszari news and receive exclusive offers. Fonszari uses your personal data as described in our privacy policy.
